Pogoji poslovanja spletnega portala Dnevne-Napovedi

Spletni portal Dnevne-Napovedi je članski spletni portal, ki na podlagi članstva svojim članom ponuja svoje izbrane analize in napovedi športnih dogodkov, ki so pripravljene na podlagi izračunanega statističnega tveganja, osebnega mnenja pisca analiz in napovedi, javno dostopnih informacij, ter sodelovanja z sorodnimi portali v tujini. Ti pogoji urejajo sklenitev članstva na portalu Dnevne-Napovedi in možnosti uporabe storitev, ter s tem povezane pravice in dolžnosti uporabnikov portala.

Registracija prek portala Dnevne-Napovedi.si

Registracija preko registracijskega obrazca na spletni strani Dnevne-Napovedi.si, pomeni strinjanje za včlanitev v portal Dnevne-Napovedi ter sklenitev članskega razmerja z podjetjem, ki z portalom upravlja.

Postopek registracije

Včlanitev poteka tako, da sledite postopku na povezavi, ki poteka v 3 korakih:

1. Na spletni strani portala Dnevne-Napovedi na strani Pridružite se nam, izpolnite registracijski obrazec, v katerega vpišete vse potrebne podatke, ter izberete način plačila, z klikom na „Pridruži se“ pa svojo registracijo tudi zaključite.

2. Po prejetem registracijskem obrazcu, prejmete na svoj e-poštni naslov obvestilo o izvedbi plačila, glede na vaš izbran način plačila.

3. Po prejetju plačila, ekipa spletnega portala v roku 24h pripravi dostop in ga novemu članu posreduje na izbran e-poštni naslov. Z tem dostopom ima član pravico do 30-dnevnega neomejenega dostopa do članskega dela spletnega portala.

Vsebina članstva

Posameznik, ki se odloči za članstvo na spletnem portalu Dnevne-Napovedi, ima neomejen dostop do vseh napovedi in analiz športnih dogodkov, ki jih pripravki ekipa portala in jih objavi na članskem delu spletnega portala. Predvidoma gre za najmanj 100 analiz športnih dogodkov mesečno, vendar lahko številka varira, glede na mesečno ponudbo. Vse naše analize so pripravljene na podlagi statističnih izračunov in so kot takšne zgolj predvidevanja.

Članske možnosti
Na spletnem portalu je možna registracija v članski paket, ki obsega 30 dnevno neomejeno članstvo na spletnem portalu.

Prenehanje članstva

Članstvo preneha z potekom članskega obdobja ali izključitvijo. Član je izključen iz spletnega portala, če zavestno ravna v nasprotju z pogoji poslovanja spletnega portala in krši kateregakoli izmed členov navedenih v pogojih poslovanja,

Sklep o izključitvi sprejme upravitelj portala v roku do 14 dni po zaznani kršitvi.

Članstvo avtomatsko preneha tudi z potekom članskega obdobja (po 30 dneh), z čemer se dostop do članskega dela portala članu onemogoči, obenem pa se mu ponudi možnost podaljšanja le tega

Odstop od pogodbe

Za tovrstne pogodbe Zakon o varstvu potrošnikov (43. člen) ne določa pravice do odstopa od pogodbe v 14-dnevnem roku od sklenitve pogodbe.

Plačilo članstva

Podjetje ki z spletnim portalom upravlja, omogoča 3 načine plačila članskega paketa in sicer:
– Nakazilo na TRR podjetja upravitelja
– Plačilo z PaySafe vrednostnico v znesku cene članstva
– Plačilo na PayPal račun upravitelja.

Izdaja računa

Račun za članstvo v spletnem portalu Dnevne-Napovedi vam izda podjetje ki z spletnim portalom upravlja in vam ga zaradi pogodbe sklenjene na daljavo pošlje na izbran e-poštni naslov naveden ob registraciji.

Pogoji uporabe vsebin

Vse analize in napovedi na spletnem portalu, so last spletnega portala Dnevne-Napovedi in so kot takšne zaščitene z veljavnimi določili zakonodaje o avtorskih pravicah in povezanih pravicah. Kršitelj civilno in kazensko odgovarja za kršitve veljavne zakonodaje in pogojev, vezanih na uporabo vsebin portala. Deljenje ali objava dnevnih napovedi in analiz ter objav izven spletnega portala Dnevne-Napovedi ni dovoljena – in se kaznuje z takojšnjo izključitvijo uporabnika iz spletnega portala, ter prepovedjo ponovnega članstva na spletnem portalu.

Varnost

Portal Dnevne-Napovedi uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. V ta namen uporabljamo varnostni certifikat HTTPS za prenos podatkov posredovanih ob registraciji,

Reklamacije in pritožbe

Morebitne reklamacije in pritožbe sprejemamo v pisni obliki na naslov upravitelja podjetja (E-nakupi Skupina, Cesta k Tamu 12) ali e-poštni naslov: info@dnevna-napoved.si

Pritožbe o storitvah morajo vsebovati natančno navedbo pomanjkljivosti, ki je razlog za pritožbo in obdobje, ko je bila pomanjkljivost zaznana. Uporabnik mora navesti tudi kontaktne podatke, ki omogočajo stik z uporabnikom. Na pritožbo odgovorimo najkasneje v roku 14 delovnih dni

Kršenje pogojev poslovanja in članskih pogojev spletnega portala ki lahko vodijo v izključitev.

Vsakršno kršenje pogojev poslovanja, ali določil spodaj, lahko povzroči takojšnjo izključitev člana in onemogočitev dostopa do spletnega portala:
– Neodobreno deljenje in distribucija analiz in napovedi oz. Vsebine iz članskega dela spletnega portala
– Neprimerna raba klepeta v članskem delu portala (najprej se izvede opozorilo, ob neupoštevanju se izvede izključitev člana)
– Neprimeren, žaljiv ali grozeč odnos do ekipe spletnega portala, bodisi na samem spletnem portalu, bodisi na socialnih omrežjih s katerimi upravljamo, ali preko e-poštnega naslova
– Vsakršno nelegalno in zakonsko nedovoljeno početje
– Vsakršno početje ki uničuje ugled spletnega portala in ni podkrepljeno z resničnimi dogodki oz. dokazljivo

Izvensodno reševanje sporov

Upravitelj spletnega portala obvešča potrošnike, da na podlagi Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov ni izbrala nobenega izvajalca IRPS.

S spletnim portalom upravlja podjetje:

E-nakupi Tomaž Černčič s.p.
Cesta k Tamu 12
2000 Maribor
DŠ: 10461655

POMENBNO OBVESTILO: Vse športne analize na spletnem portalu so pripravljene na podlagi statistik, forme določenih ekip oz. igralcev, gibanja kvot na stavnicah, informacij iz tujih športnih strani, ter osebnega mnenja pisca analize in jih dnevno pripravlja naša ekipa. Kljub temu da so analize pripravljene z veliko mero skrbnosti in izberemo zgolj dogodke ki imajo nizko statistično tveganje, pa gre še vedno zgolj za napovedi športnih dogodkov, za katere ne moremo garantirati da bodo pravilna in kot takšno je analizo tudi potrebno obravnavati. Spletni portal Dnevne-Napovedi.si in podjetje ki z njim upravlja ne jamči za pravilnost analiz, ter morebitno materialno oz. finančno škodo ki bi jo uporabnik z uporabo teh napovedi